Op dinsdagavond 23 april voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan onze website. Tijdens deze werkzaamheden is onze website mogelijk minder goed bereikbaar.
Veelgestelde vragen
Hoe kan ik kaarten kopen?
Via www.theaterdestoomfabriek.nl kunt u 24 uur per dag kaarten reserveren en bij de meeste voorstellingen zelf uw stoel kiezen. Via de knop 'Bestel kaarten' bij de voorstellingen komt u in een inlogscherm.

Bij Primera Jansen in Dalfsen kunt u ook eenvoudig uw kaarten kopen.
Krijg ik een account bij Theater de Stoomfabriek?
Wanneer u online kaarten besteld komt u in het Log in-scherm. Wanneer u al eerder kaarten heeft besteld dan heeft u al een account bij ons theater en kunt u inloggen met uw mailadres en een door u eerder aangemaakt wachtwoord.

Is het de eerste keer dat u kaarten besteld? Kies dan voor ‘Registreer je als je nog geen account hebt’ en vul hier uw persoonlijke gegevens in en kies een wachtwoord. U kunt bij een volgende bestelling inloggen met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u heeft aangemaakt. Dat is wel net zo makkelijk.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u op het bestelformulier een nieuw wachtwoord aanvragen. U krijgt een e-mail met instructies om uw wachtwoord te resetten.
Hoe reserveer ik een stoel in het theater?
Tijdens het bestelproces kunt u zelf een stoel kiezen op de zaalplattegrond of kiezen voor automatisch placeren, dan krijgt u automatisch een plaats toegewezen.
Moet ik mijn kaarten printen?
Nee, dat hoeft niet. Je mag jouw kaarten ook op je smartphone laten zien.
Is het theater toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoelgebruikers?
Onze theaterzaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en bezoekers die slecht ter been zijn. Er zijn mindervalidetickets te reserveren bij uw bestelling en het theater heeft een aangepast toilet.

Een mindervalide parkeerplaatsen kunt u vinden aan de zijkant van het gemeentehuis, in de weg richting de haven. Verder zijn er invalideparkeerplaatsen op grote parkeerplaats bij het Gemeentehuis.
Hoe betaal ik op de website met een PODIUM Cadeaukaart?
Tijdens het afrekenproces kunt u kiezen om te betalen met iDeal of met de podium cadeaukaart. Wanneer u met de podium cadeaukaart wilt betalen, voert u het kaartnummer en de veiligheidscode in. Om de veiligheidscode te vinden, dient u het zilveren laagje op de achterzijde van de kaart weg te krassen, bijvoorbeeld met een muntstuk of uw nagel. Mocht het bedrag op de podium cadeaukaart niet voldoende zijn om de volledige betaling te kunnen doen, dan kunt u het restant middels iDeal betalen.
Neem contact met ons op voor overige vragen