Op dinsdagavond 23 april voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan onze website. Tijdens deze werkzaamheden is onze website mogelijk minder goed bereikbaar.
Informatie over kaarten Kaarten bestellen kan op 3 manieren:
• Online via www.theaterdestoomfabriek.nl
• Bij Primera Jansen Dalfsen
• Bij de theaterkassa voorafgaand aan de voorstelling


Koop gemakkelijk uw kaarten online via onze website
Via www.theaterdestoomfabriek.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen. U kunt uw stoel(en) kiezen via de zaalplattegrond of kiezen voor automatisch placeren. Tijdens het bestelproces kunt u evt. ook kiezen voor een mindervalideplaats in ons theater.

U ontvangt na uw bestelling een e-ticket in uw mailbox. Deze mag u thuis printen, maar dat is niet nodig, u kunt uw kaart ook op uw mobiel aan ons tonen voor aanvang van de voorstelling.

Betalen gaat snel en veilig via iDeal. Bovendien is het ook mogelijk om met de Podium Cadeaukaart te betalen.


Primera Jansen in Dalfsen
In de winkel van Primera Jansen kunt u aan de kassa uw theaterkaart kopen, deze krijgt u geprint mee of via mail thuisgestuurd.

Adres: Prinsenstraat 5c, 7721 AH Dalfsen


Aan de theaterkassa
Bij de ingang van ons theater kunt u uw kaarten ook kopen bij een van onze medewerkers. Dit geeft minder zekerheid op een theaterstoel dan wanneer u uw kaart online besteld of bij de Primera in Dalfsen koopt. Mocht een voorstelling uitverkocht zijn dan kunnen we u op dat moment helaas niet toelaten.

Aan de Theaterkassa kunt u zowel contant als met pin betalen. Ook kunt u met een Podium Cadeaukaart betalen.


Annuleren of uw kaarten verloren/e-ticket kwijt?
Zolang u in uw bestelproces nog niet heeft afgerekend met iDeal kunt u de kaarten nog annuleren. Als u de kaarten heeft betaald dan is het helaas niet meer mogelijk om te annuleren.

Kunt u uw kaart of e-ticket niet meer vinden? Neem dan ruim voor aanvang van de voorstelling contact met ons op via info@theaterdestoomfabriek.nl Wij zorgen dat u dan een nieuwe kaart/e-ticket ontvangt.