Op dinsdagavond 23 april voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit aan onze website. Tijdens deze werkzaamheden is onze website mogelijk minder goed bereikbaar.
Commerciële verhuur U kunt ons theater huren voor alle denkbare activiteiten, zoals congressen, bedrijfsuitjes, beurzen, lezingen, vergaderingen, workshops, recepties etc.

U kunt gebruik maken van de luxe en multifunctionele afgesloten theaterruimte. Deze beschikt over 120 zitplaatsen en het is ook mogelijk om de tribune in te schuiven waardoor er veel sta-plaatsen gecreëerd kunnen worden. Ons theater is rolstoeltoegankelijk.

Het theater is van alle gemakken voorzien, het beschikt over een vlak podium met spreektafel, microfoons en headsets, een beamer, professionele geluidsinstallatie en complete lichtinstallatie. Dit doen wij in samenwerking met Vechtdal Media. Wij denken graag met u mee over een compleet verzorgd pakket waarbij u gebruik maakt van ons theater.
Eventuele catering wordt verzorgd door Grand Café De Fabriek.

Heeft u meer of andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en programma’s op maat.

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Carla van Hall, verhuur@theaterdestoomfabriek.nl of 06-1551 9067.
Tarieven commerciële verhuur
Dagdeel
(4 uur)
2 dagdelen
(8 uur)
3 dagdelen
(12 uur)
Techniek per uur
Commercieel € 490,00 € 890,00 € 1250,00 € 45,00
RONDVAART Uw bijeenkomst combineren met een rondvaart over de Vecht of een wandeling langs de Vecht? De mooie ligging van het pand aan de Vecht biedt ook mogelijkheden voor een wandeling of zelfs een boottocht. De Vechtzomp Dalfsen, een oud vrachtschip gelegen aan de Vecht is sinds kort beschikbaar voor rondvaarten. Zie voor meer informatie www.vechtzompdalfsen.nl