ZO 17 NOV. • 15:00 UUR Kinderen
't Zet-je-Schoen-Concert (3+)
Aanvang 15:00 uur
Locatie Trefkoele+
Pauze NEE
Eindtijd 16:00 uur
Een heus popconcert waarin het feest van Sinterklaas wordt gevierd! Dit kinder pop concert voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar, vindt plaats in Trefkoele+! Zie jij de maan al door de bomen in het blote bomen woud? Och wie rijdt daar op z’n paardje meer dan honderd jaren oud...’t Is een man met een mijter op een sprookjeswit paard. Hij draagt een rood velouren mantel en een meterslange baard. De leukste sint-liedjes, verhaaltjes en gedichten.Voor jong en oud, voor lief en stout, Modern en klassiek, kortom uniek! PS: Wisten jullie dat sinterklaas verliefd is?
€15,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING 't Zet-je-Schoen-Concert (3+)

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. De Grote Haay maakt beeldende verrassende voorstellingen voor de hele familie. Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug?, Meneertje Meer, 1234 Poppetje van Papier, Johannes de Parkiet en Meester Kikker. Als acteur en regisseur werkte hij bij Rotheater, Tg Winterberg, Percossa, het Residentie Orkest, PHION, Philzuid en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. 

Met Tg Winterberg wonnen ze driemaal de Zilveren Krekel. In 2019 kreeg zijn prentenboek Johannes de Parkiet een Vlag & Wimpel van de griffeljury en werd het tevens de kerntitel van de Kinderboekenweek. Voor Kinderen voor Kinderen schreef hij meerdere liedjes waaronder: Worden wat je wil en Sorry. Zijn prentenboekenserie Muk staat tijdens de Nationale Voorleesdagen in de prentenboeken top 10. Hij won de Gouden Poëziester voor zijn gedicht Rozijntjes. Mark speelde in de TV-series Sesamstraat, Boterhamshow, PatsBoemKledder, Koekeloere en De Sprookjesboom. Mark vertaalde de musical SHREK en schreef het script voor musicals als Meester Kikker en Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?


In de spotlights
Muziek
za 23 nov. 2024 The Eagles Legacy
Muziek
za 22 mrt. 2025 QUEEN Tribute! Bij Mother Mercury
Spreker
za 02 nov. 2024 Ladiesnight: Live kletsen met Deb's Debby van der Zande