ZA 22 MRT. • 20:00 UUR Muziek
QUEEN Tribute!
Bij Mother Mercury
Aanvang 20:00 uur
Locatie Trefkoele+
Pauze JA
Eindtijd 22:00 uur
We bouwen Trefkoele+ weer om tot een echt poppodium! Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de grootste showman die er ooit geweest is. Deze Belgische Queen tribute band zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als 'Don't stop me now', 'Radio Ga Ga', 'Somebody to love', 'Bohemian Rhapsody' en nog veel meer! They WILL rock you Ready, Freddie?! Het is een sta concert, maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen de hele avond wil of kan staan. Geen probleem. Er zijn een paar statafels met barkrukken beschikbaar. De tribune wordt opengesteld wanneer er voldoende kaarten hiervoor verkocht zijn.
€27,50 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING QUEEN Tribute!

- “Die moves, die stem,... het is om de vingers van af te likken. Ge moet van heel goeden huize komen om te durven wat Sonny doet. Hier word ik blij van! De max! Mega goe!” – Guga Baúl

- “Ik vind het straf. Die movekes, dat theatrale, alles wat Freddie tot Freddie maakt, gebruikt Sonny en voert hij zo ontzettend goed uit.” – Nathalie Meskens

Je hebt een killer band nodig en een zanger die een microfoon aan stukken kan zingen. Sonny Vande Putte is zo'n zanger. Diehard Queen-fan en eigenaar van een stem waarmee hij moeiteloos al je haren overeind zet. Sonny probeert er zich niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Mother Mercury bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie,… Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen.

Sonny Vande Putte mag zich met veel trots de winnaar van het vtm-programma Starstruck noemen. Uit 72 kandidaten wist hij het hart van de jury en het publiek te veroveren met zijn prestatie als Freddie Mercury. 

In de spotlights
Muziek
za 23 nov. 2024 The Eagles Legacy
Muziek
za 22 mrt. 2025 QUEEN Tribute! Bij Mother Mercury