ZA 10 FEB. • 15:00 UUR Kinderen
De verrukkelijke Kinderbakshow (6-10 jr)
Aanvang 15:00 uur
Locatie Trefkoele+
Pauze NEE
Eindtijd 16:00 uur
Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Taarten, cakes en koekjes worden steeds meer thuis gebakken en nu dus ook live in het theater! Thuisbakker Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Oma Bakker komt ook langs, zij onthult haar geheime grootmoedersrecepten voor de lekkerste cake. De Verrukkelijke Kinderbakshow is een interactieve, vrolijke en educatieve show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, te proeven, te luisteren, te kijken en te voelen! Jumbo Kamphuis sponsort deze voorstelling en dat betekent dat de kinderen na afloop weer een mooi jumbo tasje achteraf mee naar huis krijgen. Wat een feest! LET OP! Deze theatervoorstelling vindt plaats in Kulturhus Trefkoele+. Zo kunnen nog meer kinderen genieten van deze heerlijke bakshow.
€15,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING De verrukkelijke Kinderbakshow (6-10 jr)

Over Rutger en Mark

Rutger klom als kind al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. In 2013 won hij de eerste editie van Heel Holland Bakt, waarna hij zich fulltime aan het bakken besloot te wijden. Rutger schreef 10 bakboeken, waaronder in 2019 samen met Mark ’t Verrukkelijke kinderbakboek. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een populair bakblog: RutgerBakt.nl.

Mark is theatermaker, schrijver en acteur. Hij schrijft kinderboeken en liedteksten voor onder andere Herman van Veen (Lucas, Als je) en Kinderen voor Kinderen (Worden wat je wil, Sorry en Andersom). Dit jaar verschijnt zijn 21e kinderboek Onkruid en schrijft hij aan een tweede gedichtenbundeltje met tekeningen van Fiep Westendorp. Mark was als acteur en poppenspeler te zien in o.a. De Boterhamshow, Sesamstraat, Pluk van de Petteflet, Meneertje Meer en War Horse.