ZA 16 MRT. • 20:00 UUR Muziek
Fleetwood Mac Tribute Band
Aanvang 20:00 uur
Locatie Trefkoele+
Pauze JA
Eindtijd 22:30 uur
We bouwen Trefkoele+ weer om tot een ware concerthal en poppodium! Fleetwood Mac tribute band "Mirage" neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van de legendarische band. Met hits als "Dreams", "Go Your Own Way", en "Rhiannon", laten ze het publiek swingen op de muziek die Fleetwood Mac wereldberoemd heeft gemaakt. Maar dat is niet alles: deze getalenteerde muzikanten spelen ook oudere nummers uit de tijd van Peter Green, zoals het prachtige "Need Your Love So Bad". "Mirage" is meer dan een tribute band; het is een eerbetoon aan Fleetwood Mac en hun tijdloze muziek. Het is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt terug naar de jaren '70 en '80, en je doet verlangen naar meer.

Belangrijk: het is een sta-concert.

Het PlusCafé is geopend om vooraf en na het concert gezellig een drankje en/of een hapje te doen! En tijdens het concert zijn er drankjes in de zaal verkrijgbaar.
€20,00 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Fleetwood Mac Tribute Band


Pam MacBeth brengt Stevie Nicks tot leven met haar krachtige en soulvolle stem, terwijl Louise van de Sande Bakhuyzen de subtiliteiten van Christine McVie's pianospel en zang perfectioneert. Hans Sligter's gitaarklanken brengen Lindsey Buckingham's gitaarsolo's tot leven, terwijl Ex Herman Brood's Wild Romance drummer Guzz Genser de beats levert die Fleetwood Mac's muziek zo onweerstaanbaar maken. Jeroen Bos op de bas zorgt voor de stevige en swingende ritmesectie waar Fleetwood Mac bekend om staat.

Het PlusCafë in Trefkoele+ is geopend om vooraf en na het concert gezellig een drankje en/of een hapje te doen! En tijdens het concert zijn er drankjes in de zaal verkrijgbaar.