VR 20 SEP. • 20:30 UUR Kleinkunst
Nynke de Jong & Esther Groenenberg
Het leven: een handleiding (Try-Out)
Aanvang 20:30 uur
Locatie Theater de Stoomfabriek
Pauze NEE
Eindtijd 22:00 uur
Nynke en Esther gidsen ons langs de hoogste bergen en diepste ravijnen van het leven. In een voorstelling boordevol verhalen en muziek proberen ze uit te vogelen wat nou echt belangrijk is. Ze hebben het over keuzes maken, weggaan of blijven, risico nemen en jezelf zijn. Maar komen ook met tips over planten, sportscholen, koken, inparkeren, opvoeden en veel meer.
€21,50 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Nynke de Jong & Esther Groenenberg

Nynke de Jong en Esther Groenenberg gidsen ons met Het leven: een handleiding langs de hoogste bergen en diepste ravijnen van het leven. Niet dat zíj nou de wijsheid in pacht hebben. Verre van. Maar opgeteld hebben ze wel al bijna tachtig jaar levenswijsheid én al die jaren naar hun moeders geluisterd. Kortom: deze vrouwen weten wel iets.

Het leven: een handleiding is een voorstelling boordevol verhalen en natuurlijk veel muziek. Nynke en Esther proberen hierin uit te vogelen wat nou écht belangrijk is en hebben het over keuzes maken, weggaan of blijven, risico nemen en jezelf zijn. Maar ook met tips over planten, sportscholen, koken, inparkeren, jumpsuits, opvoeden en al het andere dat in ons leven voorbijkomt. Zoals: alles is op te lossen met duct tape.

In de spotlights
Muziek
za 23 nov. 2024 The Eagles Legacy
Muziek
za 22 mrt. 2025 QUEEN Tribute! Bij Mother Mercury