ZA 02 NOV. • 20:00 UUR Spreker
Ladiesnight: Live kletsen met Deb's
Debby van der Zande
Aanvang 20:00 uur
Locatie Theater de Stoomfabriek
Pauze JA
Eindtijd 22:00 uur
Een avond met Debby van der Zande! Tijdens dit theaterweekend waarbij de tribune eruit gaat en wordt omgetoverd in een theatercafe, zal Debby van alles vertellen over haar (ondernemers) leven. Debby, een echte onderneemster zal vertellen over hoe het ooit voor haar begon met hard werken op de markt, vier kinderen krijgen – waarvan eentje speciale aandacht nodig heeft, vrouwelijk ondernemerschap, haar eigen kookboek en leven als influencer. Hoe ga je om met alle negatieve en positieve effecten en hoe blijf je het combineren? Authentiek blijven, lukt dat nog? En dan krijg je dit alles met een flinke Twentse tongval. Dus neem je vriendin, zus, moeder, buurvrouw mee naar deze ladiesnight en geniet van een gezellige avond met uiteraard een hapje en een drankje!
€34,50 Bestel kaarten
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING Ladiesnight: Live kletsen met Deb's

Debby van der Zande (Oldenzaal, 12 april 1975) is een Nederlandse modeontwerper, ondernemer en influencer. Ze is bekend als de voormalig eigenaar van modezaak Dejacque. Ze groeide op in een 'boerengezin'. Al op jonge leeftijd werd haar de mentaliteit 'niet zeuren maar aanpakken' aangeleerd. In 2010 begint Van der Zande damesmodezaak Dejacque aan de Bisschopstraat in Oldenzaal. Om de zaak te promoten begint Van der Zande modevideo's te plaatsen op sociale media. In de eerste jaren weten de video's het grote publiek nog niet te bereiken, maar langzaamaan stijgt Dejacque in populariteit. In 2015 opende Van der Zande samen met haar man Michel een tweede modezaak genaamd Zand in dezelfde straat in Oldenzaal.

Na twaalf jaar Dejacque te hebben gerund, besloot Van der Zande vanaf 1 januari 2023 te stoppen als eigenaresse van Dejacque. Ze gaf de zaak over aan compagnon Saskia Bouwmeester, die de zaak zelfstandig voortzet. Vanaf 2023 begint Van der Zande met het maken van kookvideo's waarmee ze opnieuw viraal gaat en het grote publiek weet te bereiken. Van der Zande begint met een serie kookvideo's onder de titel Debb’s Kökk’n oalerwets kokk’n. Van der Zande laat niet alleen haar eigen bedrijf in haar video's zien, maar ook Oldenzaalse ondernemers. Door het veelvuldig laten zien van haar woonplaats Oldenzaal, zorgt Van der Zande daarnaast voor een toename in het aantal toeristen in Oldenzaal uit Nederland en het buitenland.

In de spotlights
Spreker
za 02 nov. 2024 Ladiesnight: Live kletsen met Deb's Debby van der Zande
Muziek
za 23 nov. 2024 The Eagles Legacy
Muziek
za 22 mrt. 2025 QUEEN Tribute! Bij Mother Mercury